"> Vicepreședintele CJ Arad, Răzvan Cadar, a vizitat Liceul Special ˝Sfânta Maria˝ - Zoom ARAD

Vicepreședintele CJ Arad, Răzvan Cadar, a vizitat Liceul Special ˝Sfânta Maria˝

Zoom Arad

Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, a efectuat o vizită la Liceul Special „Sfânta Maria” instituție care se ocupă de copiii cu cerințe educaționale speciale. 

,,Mi-am dorit să văd modul în care școala a reușit să se organizeze și să aplice normele impuse de actuala situație. Nu a fost o verificare, ci mai mult un dialog realizat cu conducerea instituției, pentru a vedea ceea ce s-a făcut până acum, respectiv ceea ce mai trebuie făcut, astfel încât începutul noului an școlar să ne găsească pregătiți din toate punctele de vedere, mai ales că este vorba despre copii cu cerințe speciale”, a declarat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

 La Liceul Special ,,Sfânta Maria” au avut loc lucrări de reparații și igienizare a cabinetelor, sălilor de clasă și holurilor. De asemenea, s-au efectuat lucrări de izolare la acoperiș și centrala termică. În prezent, se lucrează la documentația pentru renovarea fațadei interioare a clădirii. Aceste lucrări au fost finanțate din bugetul Consiliul Județean.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Consiliul Județean Arad anunță că proiectul Șoselei de centură a Lipovei a fost depusă pentru finanțare la ADR Vest!

Consiliul Județean a solicitat în scris Primăriei Orașului Lipova să precizeze dacă a început demersurile pentru exproprierea terenurilor aflate pe culoarul viitoarei șosele de centură a orașului. Adresa este înregistrată cu nr. 20457/7.09.2020. Consiliul Județean Arad a depus la Agenția de Dezvoltare Regională proiectul șoselei de centură din Lipova, care […]