"> Sorin Negrei:˝Vinga este prima comună din județ unde s-a organizat un PICNIC - Festival˝ - Zoom ARAD

Sorin Negrei:˝Vinga este prima comună din județ unde s-a organizat un PICNIC – Festival˝

Zoom Arad

Primarul comunei Vinga, Sorin Negrei, nu a rămas nepăsător nici la doleanțele tinerilor din comună de a organiza un festival așa ca la oraș, însă acasă la ei, în parcul din fața Primăriei, un  ˝Picnic Festival˝ , un eveniment dedicat prieteniei și socializării. 

Sorin Negrei, primarul comunei Vinga:˝Este pentru prima dată când o comună organizează un Picnic Festival, de obicei se organizează în orașe mari și sperăm să continuăm și anul viitor. În acest parc unde organizăm acest eveniment vrem să facem în anii următori o investiție, avem proiectul pregătit, sunt destui de mulți bani, sperăm să găsim finanțare. le mulțumesc organizatorilor că au venit la noi în comună, le mulțumesc și tuturor celor care au participat, tineretului și copiilor, sper că s-au simțit bine.˝

În amurgul celei de a doua seri organizatorii au chemat tinerii în fața Primăriei pentru ,o fotografie de neuitat realizată cu drona, astfel că participanții au fost așezați în așa fel încât din trupurile lor au format cuvântul ˝VINGA˝ în timp ce-și țineau telefoanele aprinse deasupra capetelor, astfel încât a fost obținută o imagine de neuitat.

Au fost și invitați speciali la acest eveniment, astfel că în prima seară alături de tinerii din Vinga și de primarul comunei Ioan Sorin Negrei au fost prezenți europarlamentarul Gheorghe Falcă și deputatul Glad Varga, iar în cea de a doua seară la eveniment au fost prezenți președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, și vicepreședintele C.J.Arad, Răzvan Cadar, precum și prim-vicepreședintele Organizației Naționale de Femei a PNL, Geanina Pistru. Așa cum am spus, evenimentul a fost o reușită chiar dacă a fost prima ediție, iar primarul Ioan Negrei este încrezător că acest eveniment va deveni o tradiție la Vinga, astfel că la anul viitor se va organiza din nou acest eveniment, însă desigur că va fi cu mai multe surprize pentru tineri și pentru toți cei prezenți.

˝Comuna Vinga are mai multe proiecte în derulare, prin fonduri guvernalmentale și europene, școlile din Vinga și Mailat se renovează, la Mănăștur s-a terminat un proiect și anul viitor investim și în clădirea veche, copiii noștri vor avea condiții foarte bune de a învăța și peste câțiva ani, în viitorul apropiat să ne putem mândri cu ei. Celelalte proiecte sunt pe infrastructură: canalizare și asfaltare, proiecte semnate și contracte de execuție semnate. fac un apel către cetățeni să aibă rpbdare și înțelegere, canalizarea provoacă un disconfort dar când va fi gata vom avea 24 de km de canalizare și 8 de asfaltare, deci aproape pe toate străzile. Am reușit să finalizăm un proeict frumos, reabilitarea clădirii Primăriei, care găzduiește din 1913 acestă instituție.˝  a mai ținut să precizeze Sorin Negrei, primarul comunei Vinga.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sergiu Bîlcea:˝Poliţiştii nu au nevoie de coordonarea unor politicieni incompetenţi ca Mihai Fifor˝

Sergiu Bîlcea, președintele Organizației Municipale a PNL Arad, a întocmit un adevărat rechizitoriu la adresa senatorului PSD Mihai Fifor. ˝Fifor se dovedeşte un politician fără scrupule şi ipocrit. Fără scrupule pentru că a folosit o crimă, o tragedie pentru a pune presiune pe preşedintele României să facă anumite numiri în […]