"> Sergiu Bîlcea: Sper să pot inspira cu optimismul meu Aradul - Zoom ARAD

Sergiu Bîlcea: Sper să pot inspira cu optimismul meu Aradul

Zoom Arad

Cred că provocările pe care viața ni le pune în față, sunt lecții și ocazii pentru a fi mai buni decât ieri.
La fel cum o sală de sport ne antrenează mușchii, provocările ne antrenează mintea.
O viață fără provocări probabil ne-ar plafona, sau mai rău, ne-ar atenua atât capcitatea de adaptare cât și capacitatea de inovare, de a găsi un mâine mai bun decât azi.

Sunt un optimist … dar un optimist realist (dacă există această noțiune), adică un optimist care înțelege realitatea și acționează astfel încât să o îmbunătățească, să fie cât mai apropiată de cea proiectată de mintea optimistă.
Sper să pot inspira cu optimismul meu și acest oraș, Aradul, astfel încât să devină un loc mai frumos și mai bun. Un loc în care să te bucuri că trăiești.

O să mai fie provocări și mâine.
Dar o să le privesc ca și indicii pentru a acționa. Sau lecții pentru a schimba realitatea în mai bine. Pentru acest oraș. Pentru faptul că mi-am asumat cu adevărat candidatura la primărie și știu ce trebuie să fac.

M-aș bucura ca și alți oameni să privească veștile mai puțin bune sau provocările în acest mod. Lecții care îi fac mai buni. Ocazii de a-și testa adaptabilitatea și spiritul de inovare.
Șanse de a fi mai buni.
În viața personală sau în business.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a vizitat Aradul

Vizita ministrului Adrian Oros a început cu o conferinţă de presă care a avut loc în sala Ferdinand din incinta Primăriei Municipiului Arad. La conferinţă au mai participat: europarlamentarul Gheorghe Falcă, senatorul Ioan Cristina, deputatul Glad Varga, preşedintele CJA, Iustin Cionca, vicepreşedintele CJA, Sergiu Bîlcea, primarul Aradului, Călin Bibarţ, viceprimarul […]