"> Sergiu Bîlcea: Se lucrează intens pe drumul judeţean Bârsa – Moneasa - Zoom ARAD

Sergiu Bîlcea: Se lucrează intens pe drumul judeţean Bârsa – Moneasa

Zoom Arad

Se lucrează intens pe drumul judeţean Bârsa – Moneasa. Am vizitat şantierul împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca. Se lucrează în şapte puncte, cu aproximativ 60 de muncitori. Este un şantier dinamic şi sunt optimist cu privire la obiectivul nostru, de a avea un strat de asfalt până la sfârşitul anului de la Bârsa până la Moneasa. Mă bucur că în acest moment avem deschise toate şantierele pe drumurile judeţene. Avem un trafic mai redus şi se poate lucra cu un disconfort redus, este important să avem cât mai repede finalizate proiectele de infrastructură, cu impact asupra vieţii oamenilor şi economiei. Este de asemenea esenţial să menţinem active investiţii care păstrează locurile de muncă, ajută firmele private şi vor fi un punct de sprijin în repornirea economiei.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ludovic Orban: Cu respect pentru munca lor, le doresc tuturor oamenilor de presă succes și încredere în puterea adevărului!

“Ziua Mondială a Libertății Presei este sărbătorită anul acesta într-un context marcat de urgența unor măsuri în plan sanitar, social și economic, care amplifică nevoia de informare a oamenilor. Trecem, de mai multe săptămâni, România și alte țări din întreaga lume, printr-o perioadă marcată de emoțiile și îngrijorările legate de […]