"> Sergiu Bîlcea: Continuăm proiectele începute de administraţia PNL – Gheorghe Falcă - Zoom ARAD

Sergiu Bîlcea: Continuăm proiectele începute de administraţia PNL – Gheorghe Falcă

Zoom Arad

Bugetul pentru 2020 cuprinde soluţii de finanţare pentru o serie de investiţii importante. Fondurile europene rămân un motor de finanţare pentru Arad, cu proiecte câştigate de aproximativ 200 de milioane de euro, care vor fi implementate în următorii ani.

Proiectele începute de administraţia PNL – Gheorghe Falcă şi aflate în diferite stadii vor fi duse la final. Continuă valorificarea unor spaţii din cartiere prin regenerare urbană, prin realizarea de parcări, alei şi iluminat. Continuă de asemenea reabilitarea străzilor, prin lucrări la cele 55 de străzi care mai trebuie asfaltate şi lucrările pe Bulevardul Revoluţiei. Reabilitarea clădirilor din centrul oraşului reprezintă o prioritate, continuă lucrările la colegiile Elena Ghiba Birta şi Economic, va începe reabilitarea faţadei Teatrului. În Micălaca zona 300 se va lucra la un parc nou, pe o suprafaţă de 5 hectare.

Pentru transportul în comun, avem fonduri europene câştigate şi sume disponibile pentru tramvaie noi. Bugetul exprimă voinţa administraţiei PNL de a continua investiţiile şi schimbările în Arad, prin proiecte concrete, fapte şi realizări. În timp ce alţii vorbesc despre schimbări, noi le facem concret, an de an.

În vară vom aduce o altă generaţie în administraţie şi vom discuta despre proiecte multianuale care vor ridica nivelul de confort urban în oraşul nostru.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Gheorghe Falcă: VICTORIE - 19 milioane de euro pentru ARAD!

Un nou proiect inițiat în timpul mandatului meu de primar a primit finanțare europeană. Astfel, un nou lot de 10 tramvaie noi – 4 de capacitate mare și 6 de capacitate medie, vor avea asigurată finanțarea prin fonduri europene. Pentru Arad această nouă finanțare înseamnă un total de 24 de […]