"> Sergiu Bîlcea: Avem nevoie urgentă de pasajul de peste calea ferată și să începem drumul Arad-Șiria - Zoom ARAD

Sergiu Bîlcea: Avem nevoie urgentă de pasajul de peste calea ferată și să începem drumul Arad-Șiria

Zoom Arad

Miercuri la orele 12 avem întâlnire cu Prefectura, Consiliul Județean, Primăria, Enel, Compania Națională de Drumuri și proprietarii din zona pasajului de pe Șiriei, dintrecare mulți dintre refuză acest drept de servitute și de folosire a terenului de schimbarea liniilor de medie și înaltă tensiune. Este o întâlnire importantă. Eu sper ca să avem un prim pas. Aș dori și o rezolvare, eu cred că pasajul Aradului este important. După șapte ani de zile, deblocarea acestei lucrări este de importanță enormă pentru noi, pentru Arad și spe că nu va mai dura mult această poveste până în momentul în care vom vedea că lucrurile se îndreaptă către un final fericit. Din punct de vedere al finanțării nu cred că există probleme, există și un constructor, avem și buget, doar ce trebuie deblocat în acest moment această problemă a proprietății.

Eu cred că dacă lucrul acesta se va debloca, în primul rând trebuie demarate urgent lucrările, mai ales că tot în acea zonă ne așteptăm la finalizarea licitației pe drumul Arad- Șiria, astfel încât inclusiv pe drumul județean se va lucra în următoarea perioadă. Așteptăm cu mare interes și noi finalizarea licitației, este drumul de încredere al Aradului este poate cea mai importantă lucrare a acestui mandat iar sincer vă spun că așteptăm la nivel de zile maxim câteva săptămâni finalizarea contestației și a procedurii de licitație astfel încât în momentul în care vom avea constructor se vor continua lucrările pe toate drumurile județene dar și la proiectele mari, anunțate la începutul anului. 2020 este un an în care continuăm investițiile dar și demarăm alte investiții noi mai ales cele de infrastructură pentru că fondurile europene sunt importante și vrem să le folosim.

sursa: TV Arad

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sergiu Bîlcea: așteptăm publicarea OUG care se referă la debirocratizarea licitațiilor publice

În România e nevoie de schimbare. Una dintre ordonanțele cele 25 de ordonanțe ale guvernului Orban înaintea moțiunii de cenzură se referea la debirocratizarea licitațiilor publice. Așteptăm în momentul de față publicarea ei, să spunem în forma finală, iar în acest moment așteptăm un prim pas. Eu cred că e […]