"> Sergiu Bîlcea: ˝ Împreună facem Aradul mai frumos!˝ - Zoom ARAD

Sergiu Bîlcea: ˝ Împreună facem Aradul mai frumos!˝

Zoom Arad

Regenerarea urbană reprezintă o necesitate a Aradului. Pentru a răspunde nevoilor cetățenilor și dezvoltării societății, este necesară o modernizare și totodată o utilizare cât mai rațională a spațiului public, în beneficiul oamenilor.

Regenerarea urbană înseamnă amenajarea spațiilor verzi, a trotuarelor, reabilitarea sau introducerea canalizării pluviale și, în special, reglementarea parcărilor din cartiere. Cel mai populat cartier al Aradului, Micălaca, beneficiază pe lângă o parcare supraetajată și de alte lucrări în folosul cetățenilor, așa cum este această parcare la sol, proaspăt finalizată.

˝Foarte fain! Aşa arată un spaţiu refăcut în Micălaca prin proiectul de regenerare urbană. Împreună facem Aradul mai frumos!˝ a consemnat Sergiu Bîlcea pe pagina sa de socializare.

În cartierul Micălaca vor fi amenajate peste 1.500 de locuri în parcări supraetajate şi alte peste 3.000 de locuri de parcare la sol.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Laura Codruța Kovesi: ˝Este o reușită a tuturor românilor care au susținut lupta anti-corupție˝

Laura Codruța Kovesi a afirmat, la Realitatea TV, că victoria de astăzi reprezintă o recunoaștere a activității în sistemul de justiție românesc, precum și o victorie a românilor care au susținut lupta anticorupției. Laura Codruţa Kovesi a primit 17 din 22 de voturi din partea ambasadorilor statelor membre ale UE pentru funcţia de […]