"> Roxana Tabuia:˝Am reînviat cinematograful din cartierul Gai cu ajutorul Primăriei Arad!˝ - Zoom ARAD

Roxana Tabuia:˝Am reînviat cinematograful din cartierul Gai cu ajutorul Primăriei Arad!˝

Zoom Arad

Consilierul local municipal, Roxana Tabuia a anunțat faptul că cinematograful Solidaritatea din Gai a fost redeschis pentru publicul arădean sâmbătă 21 septembrie:

 ˝Am reînviat cinematograful din cartierul Gai cu ajutorul Primăriei Arad! Este un proiect de suflet, mă simt mândră şi onorată de aportul tuturor celor implicați în realizarea acestui vis frumos pentru întreaga comunitate! Sper ca toți locuitorii din Gai şi din întreg municipiu să se bucure multă vreme de frumosul nostru cinematograf!

Le mulțumesc din suflet tuturor colaboratorilor, voluntarilor, colegilor din Primăria Municipiului Arad și oamenilor frumoși și dedicați de la Centrul Municipal de Cultură Arad!

Nu ne oprim aici, ne-am propus să refacem toate obiectivele importante pentru cetățenii din cartierul Gai!˝ a declarat Roxana Tabuia, consilier local municipal.

Programul de difuzare a filmelor și a spectacolelor de marionete pentru copii care vor avea loc la Cinematograful Solidaritatea din Gai îl puteți găsi accesând Pagina de socializare a cinematografului: https://www.facebook.com/Cinema-Solidaritatea-Gai

 

sursa: aradreporter.ro

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Platforma de jocuri în cloud boosteroid.ro are deja peste o mie de români înscriși

Cele mai populare jocuri precum Fortnite, Call of Duty, World of Tanks, World of Ships pot fi jucate acum de pe orice computer, chiar si Apple, contra unui abonament lunar de 9,99 euro. Platforma isi propune in prima faza sa atraga 10.000 useri din Romania pentru a demonstra viabilitatea tehnologiei […]