"> Răzvan Cadar: Construim fundația pentru viitorul comunității noastre și al României! Felicitări CJRAE! - Zoom ARAD

Răzvan Cadar: Construim fundația pentru viitorul comunității noastre și al României! Felicitări CJRAE!

Zoom Arad

Am avut onoarea de a fi alături de specialiști și experți în asistenţă psihopedagogică şi educaţie, în cadrul celei de-a III –a ediții a Conferinței Internaționale ,,Asigurarea Egalității de Șanse prin Management Educațional și Servicii de Asistență Psihopedagogică în Context European”.
În cadrul acestui eveniment, participă profesioniști de pe trei continente (Europa, America de Nord și Asia) și practicieni din domeniul educației care, timp de două zile, vor împărtăși idei inovatoare, metode și exemple de bune practici.
Conferința din acest an se desfășură sub titulatura ,,Asigurarea Egalității de Șanse prin Management Educațional și Servicii de Asistență Psihopedagogică în Contextul Distanțării Sociale”.
Avem nevoie de aceste evenimente, pentru că ele aduc laolaltă specialişti în educaţie. Construim astfel, fundația pentru viitorul comunității noastre și al României! Felicitări CJRAE!
Succes tuturor!

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hotărârea guvernului privind prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile

HOTĂRÂRE privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României și măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 Ținând cont de prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr.11/2020 privind stocurile de urgență medicală, precum și unele măsuri aferente instituirii carantinei, aprobată cu completări […]