"> Răzvan Cadar: Am luat decizia să mă autoizolez împreună cu soția și fiul - Zoom ARAD

Răzvan Cadar: Am luat decizia să mă autoizolez împreună cu soția și fiul

Zoom Arad

Stimaţi arădeni, decizia de a mă auto-izola, împreună cu soţia şi fiul meu, înseamnă un act de responsabilitate civică, de protejare a colegilor, rudelor şi prietenilor. Măsura vine ca urmare a faptului că luni am participat la şedinţa BPN de la Bucureşti, iar apoi un coleg, participant şi el, a fost depistat pozitiv cu Covid 19.
Auto-izolarea la domiciliu reprezintă o parte esenţială a procesului de prevenţie. Ne simţim bine, atât eu cât şi familia mea şi nu prezentăm niciunul dintre simptomele reprezentative ale bolii. Voi păstra în permanenţă legătura cu colegii pentru ca activitatea Consiliului Judeţean şi a instituţiilor subordonate să se desfăşoare în continuare corespunzător.
Vă doresc tuturor sănătate şi sunt convins că vom depăşi aceste momente, cu responsabilitate şi mult calm!

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ionel Bulbuc: Am decis să intru în auto-izolare, alături de familia mea

Am decis să intru în auto-izolare, alături de familia mea și urmează sa fim testați pentru depistarea unei eventuale contaminări cu virusul Covid-19. Am hotărât această măsura, datorită participării mele la ședința Biroului Permanent Național PNL, unde unul din participanți a fost depistat pozitiv cu virusul Covid-19. Nu prezint niciun […]