"> Numărul zilei la infectarea cu coronavirus este 81! - Zoom ARAD

Numărul zilei la infectarea cu coronavirus este 81!

Zoom Arad
Grupul de comunicare strategică precizează că persoanele infectate cu coronavirus sunt internate în spitale din București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova și Constanța și se află sub supraveghere medicală permanentă. Starea generală a pacienților este bună, cu excepția pacientului internat la ATI la Institutul Victor Babeș. Starea pacientului internat la ATI la Institutul Victor Babeș este una ameliorată față de momentul internării.
Din totalul de 81 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 (coronavirus), cele mai mute sunt în municipiul București (27), acestea fiind internate în spitale de boli infecțioase și sub permanentă supraveghere medicală. De la apariția COVID-19 în România, 6 pacienți s-au vindecat.
Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.298 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 13.723 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.
Până la acestă dată, la nivel național, au fost prelucrate 2.545 de teste. Dintre acestea, 2.470 au fost cu rezultat negativ, adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu COVID-19.
Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A fost promulgată Legea prin care părinţii primesc zile libere plătite când şcolile sunt închise

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, sâmbătă, legea prin care părinţii primesc zile libere plătite când şcolile sunt închise în situaţii speciale, pentru supravegherea copiilor, potrivit Klaus Iohannis. Parlamentarii au adoptat joi legea prin care angajatorii sunt obligaţi să acorde zile libere plătite unuia dintre părinţi dacă şcolile se închid din […]