"> Meci amical, UTA - Crișul Chișineu-Criș 3-1 - Zoom ARAD

Meci amical, UTA – Crișul Chișineu-Criș 3-1

Zoom Arad

UTA a disputat cel de-al treilea al perioadei de pregătire contra celor de la Crișul Chișineu Criș. Ca și în precedentele dispute, „roș-albii” au dominat clar ostilitățile şi au câştigat, însă scorul putea fi şi mai rotund dacă precizia la finalizare era alta.

Meritul pentru scorul alb din primele 43 de minute îl are și un adversar destul de disciplinat tactic, care s-a apărat atent pe două linii și nu și-a expus prea mult tânărul portar, împrumutat chiar de la UTA. Dar și când a avut de lucru, Zamfir a intervenit în două rânduri în fața lui Ursu, care șutase cu efect de la marginea careului, ușor lateral stânga, în timp ce Hrezdac și Melinte finalizaseră în afara cadrului porții din poziții bune. Crișul a ajuns rareori în preajma careului advers, Iacob având un singur șut de apărat la lovitura liberă executată de Piț de la 23 de metri.

UTA nu s-a mulțumit cu scorul alb la pauză și a luat dublu avantaj în minutele și 45. Mai întâi, Ursu a pus latul din careul mic la pasa perfecta venită din bandă de la Tomozei, iar apoi Moise a transformat precis un penalty obținut de același Ursu în duelul cu Pavel.

Tabela s-a modificat repede și în actul secund, mai precis la 9 minute de la reluarea jocului. Atunci, Bustea a primit o pasă de la sărbătoritul zilei, Damian Isac și a trimis vcu efect, la colțul lung, de la 15 metri ușor latetral stânga. Folosit pentru prima oară în amicalele iernii, Cristi Pușcaș a luat la țintă transversala după un șut cu stângul de la marginea careului, pentru ca divizionara terță să profite apoi de singura fisură din defensiva liderului ligii secunde. Modan a pătruns în viteză spre careu și a fost agățat din spate de juniorul Vulturar. Penalty și pentru Crișul, transfromat precis de Marian Codrea. O lovitură liberă execută peste poartă de Ioniţă şi un şut slab din poziţie bună a lui Gavrilă au fost ultimele situaţii ale unui amical disputat la zero grade Celsius, în prezenţa a 60-70 de spectatori.

După 7-0 cu UTA U19 și 5-1 cu Pecica, pentru elevii lui Laszlo Balint a urmat și un 3-1 cu Crișul Chișineu Criș. „Roș-albii” primesc liber până duminică, ziua în care zboară în Antalya pentru un cantonament de 13 zile.

Formații:

UTA (prima repriză): Iacob – Tomozei, Crișan, Melinte, Roumpoulaku – Oroian, Moise, Hrezdac, Ursu – Miculescu, Buhăcianu.

UTA (repriza a doua): Bolboașă – A. Rus, Fl. Ilie, E. Pașcu, Ciucur – Gavrilă, Vulturar, Pușcaș, Bustea – Isac, Ioniță.

Crișul: Zamfir – Onuțan, Sabău, Nistor, Suslak – Piț, Ember (46 Jichici), Pavel (46 Teședan) – Balla (46 Clej), M. Codrea, Ciornei (46 Modan).

Arbitri: Ionuț Nicoraș – Alina Mihoc, Alexandru Rancea

 

sursa: sportarad.ro

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Răzvan Cadar: Consiliul Județean Arad are bugetul aprobat din 31 ianuarie 2020

Aprobarea Bugetului Județului Arad încă din ianuarie este foarte importantă, pentru a se putea derula în bune condiții investițiile preconizate, pentru a nu exista întârzieri cu finalizarea acestora. Comentarii pe Facebook