"> Marcel Ioan Boloș, ministrul Fondurilor Europene: 200.000 de gospodării vor fi racordate la reţeaua de gaze naturale - Zoom ARAD

Marcel Ioan Boloș, ministrul Fondurilor Europene: 200.000 de gospodării vor fi racordate la reţeaua de gaze naturale

Zoom Arad

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Ioan Boloș, a anunţat că Executivul a aprobat calendarul de implementare al programului naţional de introducere a gazelor naturale, valoarea acestuia fiind de 200 de milioane de euro.
Ioan Marcel Boloș: ”Guvernul PNL  a aprobat calendarul de implementare pentru Programul Naţional de introducere a gazelor naturale în localităţile care sunt încălzite cu combustibil solid şi lichid.
Valoarea programului naţional este de 200 de milioane de euro şi numărul de gospodării pe care îl avem estimat este de 200.000 de gospodării. Discuţia astăzi s-a axat pe partea de calendar de implementare. Începând cu data de 15 mai 2020, autorităţile locale vor avea posibilitatea să depună cereri de finanţare.”

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iustin Cionca: Plaja Ghioroc, unul dintre pariurile mele câștigate, cu 130.000 de vizitatori doar anul trecut

Amenajarea lacului Ghioroc ca spațiu de agrement reprezintă cea mai importantă investiție a Consiliului Județean în turismul arădean, o investiţie corectă. Cu primarul comunei, Corneliu Popi Morodan şi am decis să facem echipă pentru a transforma Ghiorocul în staţiune de interes local. A fost un efort de aproape patru ani, […]