"> Ludovic Orban: Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului! Felicit organizaţia PNL Arad pentru victoria în alegerile pentru Parlamentul European! - Zoom ARAD

Ludovic Orban: Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului! Felicit organizaţia PNL Arad pentru victoria în alegerile pentru Parlamentul European!

Zoom Arad

Discursul integral al preşedintelui PNL, Ludovic Orban, la adunarea regională a organizaţiilor PNL, regiunea Vest, Timişoara:

„Excelenţa voastră, domnule preşedinte Klaus Iohannis, stimate colege şi stimaţi colegi liberali,

Vă mărturisesc că de fiecare dată când vin în Timişoara, vin cu emoţie şi de fiecare dată nu pot să uit că Revoluţia, libertatea, democraţia a plecat de aici mulţumită tinerilor şi mai vârstnicilor curajoşi, care au pus mai presus de viaţa lor libertatea fiecărui român.

Suntem la 30 de ani de la Revoluţie şi este timpul să punem punct tranziţiei. După 30 de ani nu am aflat cine a tras în noi şi cine este vinovat pentru cei peste 1000 de morţi de la Revoluţie. După 30 de ani nu am aflat cine sunt cei, care au organizat mineriadele.

Nici astăzi nu ştim cine a dat ordinele ticăloase, care au transformat Jandarmeria, nu din instrument în slujba oamenilor, care să apere viaţa, integritatea fizică a fiecărui cetăţean şi au transformat Jandarmeria într-o armă de luptă împotriva cetăţenilor.

V-o spun limpede, cine îşi imaginează că poate să mai rămână secret dosarul evenimentelor din 10 august se înşelă amarnic. Cine îşi imaginează că vom tolera la nesfârşit să nu aflăm cine sunt vinovaţi, care au omorât copiii noştri, trebuie să ştie că va veni vremea adevărului. Cine îşi imaginează că la nesfârşit vor fi ascunse identităţile celor care au omorât tineri, intelectuali, oameni civilizaţi în Bucureşti cu ocazia mineriadelor trebuie să ştie, adevărul va ieşi la suprafaţă, aşa cum uleiul iese la suprafaţa apei.

Democraţia va învinge definitiv în România pentru că la putere va veni în sfârşit o forţă politică, care respectă libertatea, drepturile fiecărui cetăţean, demnitatea umană, care pune preţ pe fiecare om în parte şi care poate să ofere garanţia fiecărui român, că poate să trăiască liber şi să reuşească în viaţă, aici, în ţara lui, în România.

Stimate colege şi stimaţi colegi,

Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului! Felicit organizaţia PNL Arad pentru victoria în alegerile pentru Parlamentul European. Felicit organizaţia Partidului Naţional Liberal din Caraş-Severin, condusă de Marcel Vela, pentru victoria din alegerile europarlamentare.

De asemenea, felicit membri organizaţiilor Timiş şi Hunedoara pentru munca depusă şi sunt convins că alături de Arad, alături de Caraş, alături de Timişoara şi Timişul şi Hunedoara, vor avea primul loc în alegerile prezidenţiale şi nu mă mulţumesc doar cu atât.

Vă cer, nu numai să câştigăm în fiecare judeţ, ci vă cer, dragi colegi, să câştigăm în fiecare localitate din cele patru judeţe regiunea de Vest, pentru că avem cu cine, cu Klaus Iohannis şi cu organizaţiile noastre senzaţionale pe care le avem, pentru că avem de ce, pentru România şi pentru fiecare român şi pentru că avem cu ce. Pentru că avem cel mai bun candidat la preşedinţie şi cea mai puternică, competentă, cinstită şi onestă echipă politică din România!

Dragii mei, vreau să aud de la voi ceea ce se va întâmpla pe 10 noiembrie şi pe 24 noiembrie în alegerile prezidenţiale cu Klaus Iohannis, candidatul nostru. Victorie!”

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iustin Cionca: Sălășan pentru Lipova!

Lipova are șansa ca, împreună cu primarul Cristian Sălășan, să se poziționeze în sfârșit, după mulți ani, în echipa câștigătoare la nivel județean! Asta înseamnă că primește un primar susținut de Consiliul Județean, de majoritatea parlamentară, de miniștri, de Guvern și în aceeași echipă cu președintele României. Consecința: proiecte de […]