"> Ludovic Orban: Am fost judecați de o alianță toxică! - Zoom ARAD

Ludovic Orban: Am fost judecați de o alianță toxică!

Zoom Arad

Premierul Ludovic Orban s-a dezlănțuit după ce a fost demis prin moțiune de cenzură. Orban spune că a fost destituit pentru că a vrut să le ofere românilor șansa de a vota primari în două tururi.

„Am pierdut doar o bătălie. Vom câștiga bătălia pentru România. Astăzi, am fost judecați de o alianță toxică.Noi am căzut astăzi pentru că am avut curajul să dăm șansa cetățenilor din fiecare localitate să aibă șansa să își aleagă primarul democratic. S-au adunat toate forțele împotriva guvernului. Sunt convins că românii vor vota pentru garanția unei dezvoltări economice rapide care să permită României să se dezvolte și să fie respectată”, a declarat Orban.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Răzvan Cadar: Revitalizăm turismul arădean în 2020

Astăzi am prezentat, alături de Andrei Ando, directorul Direcției de Comunicare, Strategii și Administrație Publică, trei noi aspecte ale turismului arădean, pregătite pentru anul 2020: – revitalizarea site-ului de prezentare turistică a judeţului – crearea unui catalog al valorilor materiale şi imateriale ale judeţului Arad, în plan istoric, cultural, tradiţional, […]