"> Lazăr Faur:˝Am decis să candidez pentru Camera Deputaților˝ - Zoom ARAD

Lazăr Faur:˝Am decis să candidez pentru Camera Deputaților˝

Zoom Arad

Dragi prieteni, am decis să candidez pentru Camera Deputaților.
Pornesc pe acest drum încurajat de echipa PNL Vlaicu și de rezultatele bune pe care împreună le-am obținut la ultimele alegeri, când ne-ați acordat încrederea voastră.
Știu că pentru mulți politicieni Parlamentul României este doar un loc cu încălzire în scaune unde pot să trândăvească la nesfârșit. Că unii se cred senatori sau deputați de drept și s-au înșurubat în funcție până la pensia specială. Pe acei oameni nu îi veți întâlni niciodată pe trotuar rugându-vă să mergeți la vot, nu-i veți găsi în casa scărilor punând pliante în cutia poștală, nu vor veni în spatele blocului să vă asculte doleanțele. Noi însă de acolo ne cunoaștem. Pe ei îi veți vedea, cel mult, la bancomat încasându-și indemnizația și făcându-se că nu vă văd.
Vă asigur că detest astfel de situații și nu voi fi niciodată un asemenea om.
Până la vârsta mea am înțeles că bucuria cea mai mare este să faci bine semenilor tăi și să fii convins că acest bine este și al tău. Iar o funcție sau alta nu trebuie înțeleasă decât ca o posibilitate de a face din starea de bine o certitudine.
Mereu am avut nevoie să stau între oameni. Mă știți de la tv unde mai mult de 10 ani am dezbătut, seară de seară, problemele noastre. Mă știți apoi de aproape 10 ani din clinica unde acum lucrez, cu încă o echipă minunată, pentru a vă ajuta în fiecare zi să aveți grijă de sănătatea voastră. În Parlamentul României vreau să merg cu același gând că atunci când îmi spuneți că aveți o problemă ea devine imediat și a mea.
Mizez pe încrederea voastră!

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Călin Bibarț va reprezenta Aradul în Camera Deputaților

„Pentru a lua decizii înțelepte trebuie să ținem cont de lume așa cum este ea acum, dar și de cum va fi ea în viitor”, spunea Isaac Asimov. Am primit cu demnitate propunerea PNL de a reprezenta Aradul în Parlamentul României. Sunt conștient că urmează perioada de campanie electorală în […]