"> Laura Codruța Kovesi: ˝Este o reușită a tuturor românilor care au susținut lupta anti-corupție˝ - Zoom ARAD

Laura Codruța Kovesi: ˝Este o reușită a tuturor românilor care au susținut lupta anti-corupție˝

Zoom Arad

Laura Codruța Kovesi a afirmat, la Realitatea TV, că victoria de astăzi reprezintă o recunoaștere a activității în sistemul de justiție românesc, precum și o victorie a românilor care au susținut lupta anticorupției.

Laura Codruţa Kovesi a primit 17 din 22 de voturi din partea ambasadorilor statelor membre ale UE pentru funcţia de procuror-şef european.

”Este o procedură în derulară, ea nu a fost finalizată. Pasul de astăzi a fost un pas important și m-a bucurat votul pe care l-am obținut însă pentru a face mai multe declarații trebuie să așteptăm finalizarea procedurii și o decizie oficială”, a afirmat Laura Codruța Kovesi.

”Este un vot foarte important, care este dat ca o recunoaștere a activității întregului sistem de justiție din România, este practi o reușită a tuturor românilor care au susținut lupta anti-corupție. Cred că este un vot de încredere și de susținere a unei societăți care a susținut statul de drept și valorile europene. Este un momenent în care toți magistrații din România să aibă o motivare să continue lupta anticoruție, să apere independența justiției și să constientizeze că profesionalismul și consecventa sunt foarte importante pentru a reuși”, a completat fosta șefă DNA.

 

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iustin Cionca:˝După 1023 de zile, am semnat astăzi ordinul de începere a lucrărilor pe drumul județean Pâncota – Buteni˝

Tronsonul, care traversează localitățile Pâncota-Măderat-Șilindia-Târnova-Cuied-Luguzău-Buteni, are o lungime de 31,3 kilometri şi aşteaptă reabilitarea de ani buni. Potrivit conducerii CJA, însă, la începutul săptămânii viitoare are loc organizarea de șantier și lucrările vor începe în cel mai scurt timp. ,,Drumul județean Arad-Șiria-Pâncota-Buteni reprezintă prioritatea absolută, la nivel de infrastructură rutieră, […]