"> Klaus Iohannis: „Fără mine PSD-ul ar fi reușit să distrugă Justiția” - Zoom ARAD

Klaus Iohannis: „Fără mine PSD-ul ar fi reușit să distrugă Justiția”

Zoom Arad

Klaus Iohannis și-a depus candidatura pentru alegerile prezidențiale 2019. „Fără mine PSD-ul ar fi reușit să distrugă Justiția”, a declarat șeful statului, la sediul Biroului Electoral Central. ​

„Mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de președinte”, a spus Klaus Iohannis, adăugând că au fost depuse peste 2,2 milioane de semnături.

„Cred că este momentul să spun ce mă motivează să mai candidez la un mandat de președinte. Este o perioadă complicată pentru România. Este nevoie de o muncă imensă pentru a repara tot ce a stricat PSD-ul în aceștia trei ani”, a spus Iohannis.

„România normală este o țară din care tinerii nu mai vor să plece, este o țară din care mulți dintre cei care au plecat vor să se întoarcă cu speranță. Trebuie să vedem imensa pagubă produsă de PSD. Am reușit prin mijloacele constituționale să previn multe din stricăciunile făcute de PSD. Este nevoie de normalizarea României, sunt dispus să conduc această reconstrucție a țării”, a mai spus șeful statului.

„Dacă spun că PSD-ul trebuie îndepărtat de la putere spun că PSD-ul trebuie îndepartat prin mijloace constituționale”, completează Iohannis.

Pentru România, PSD-ul a fost o catastrofă, a mai declarat președintele Iohannis, explicând că multe instituții din România trebuie reparate, iar această muncă este una de durată.  „Fără mine PSD-ul ar fi reușit să distrugă Justiția din România”, a spus acesta.

 

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ion Cristoiu:˝Nu va intra în turul doi. Nu are cum. Va intra Viorica Dăncilă˝

Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă vor ajunge în turul doi al alegerilor prezidențiale, în opinia lui Ion Cristoiu. Întrebat, vineri, la Antena 3, de Cătălina Porumbel ce se va întâmpla cu Dan Barna, candidatul Alianței 2020 USR-PLUS, Ion Cristoiu a făcut următoarele precizări: „Nu va intra în turul doi. Nu […]