"> Juan F López Aguilar:˝Acord final între Consiliu și Parlamentul European: Laura Kovesi, prima procuroare europeană˝ - Zoom ARAD

Juan F López Aguilar:˝Acord final între Consiliu și Parlamentul European: Laura Kovesi, prima procuroare europeană˝

Zoom Arad

Şansele Laurei Codruţa Kovesi de a deveni primul procuror şef european au crescut în această seară, după ce Parlamentul şi Consiliul European au ajuns la un acord. 

Anunţul a fost făcut pe Twitter de preşedintele Comisiei LIBE˝, spaniolul Juan F López Aguilar:

 ˝Echipele de negociere pentru Parchetul European, faza finală, după lungi ani de discuții: cu colegii mei dl. Pagaza și dl. Holmeier, și președinția finlandeză. Acord final între Consiliu și Parlamentul European: Laura Kovesi, prima procuroare europeană˝, a scris europarlamentarul pe contul lui de Twitter.

Laura Codruţa Kovesi devine, astfel, primul procuror şef european şi va conduce Parchetul European pentru următorii şapte ani.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

UTA – Dinamo 1-3 în șaisprezecimile Cupei României

Publicul nu a fost suficient pentru ca echipa fanion a Aradului să treacă în șaisprezecimile Cupei României de mai experimentata echipă de Ligă întâi Dinamo București. Echipa pregătită de Dusan Uhrin s-a impus fără probleme la Arad și a avansat astfel în optimile Cupei României. Dan Nistor a fost omul […]