"> Iustin Cionca și Sergiu Bîlcea au intrat în izolare după contactul cu senatorul depistat cu coronavirus - Zoom ARAD

Iustin Cionca și Sergiu Bîlcea au intrat în izolare după contactul cu senatorul depistat cu coronavirus

Zoom Arad

Președintele CJA, Iustin Cionca și vicepreședintele CJA, Sergiu Bîlcea intră în autoizolare, ca măsură de limitare a extinderii coronavirusului. Cei doi au intrat în contact cu senatorul Vergil Chițac, abia diagnosticat cu COVID-19, după ce au participat la ședința Biroului Permanent Național. Reprezentanții CJA au recunoscut oficial intrarea în autoizolare.

„Într-adevăr, luni, am participat la ședința de Birou Permanent Național al PNL, la București, la care era prezent și domnul senator, Vergil Chițac, care a fost confirmat astăzi, cu coronavirus. Chiar dacă am stat la distanță față de dânsul și nu am avut contact direct nici la finalul ședinței, am discutat cu alți colegi care au fost mai apropiați de domnul senator. Nu am simptome, nu mă simt rău, dar sunt responsabil, așa cum ar trebui să fie fiecare dintre noi în acest moment și intru în autoizolare acasă. Bineînțeles, și domnul președinte, Iustin Cionca, aflat și el alături de mine la BPN-ul de la București, va lua aceeași măsură de prevenție”, a declarat Sergiu Bîlcea pentru glsa.ro .

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ludovic Orban desemnat din nou pentru postul de prim-ministru

După discuții prin telefon cu toți liderii partidelor parlamentare, președintele Klaus Iohannis a decis să-l numească din nou pe Ludovic Orban pentru a forma un Guvern. Date fiind condițiile legate de răspândirea coronavirusului, toate partidele au fost de acord că trebuie urgent să avem un guvern legitim care să se […]