"> Iustin Cionca: Se lucrează intens și pe drumul județean Sintea Mică-Sântana! - Zoom ARAD

Iustin Cionca: Se lucrează intens și pe drumul județean Sintea Mică-Sântana!

Zoom Arad

Proiectul de modernizare a drumului județean Sintea Mică-Sîntana a ajuns astăzi în comuna Olari! Lucrările ample la drumul județean sunt foarte vizibile pentru localnici. Drumul județean are lungimea de 10 km, iar valoarea investiției este de aproape 14 milioane de lei. Lucrările se realizează din fondurile Consiliului Județean.
Așa cum am promis, legăm localitățile Cintei, Zărand, Seleuș, Sintea Mică de zona industrială Sântana, cu un drum județean de bună calitate. Acest drum se intersectează la Sintea Mică cu drumul Seleuș-Nădab, care va oferi o nouă deschidere întregii zone. Practic, facilităm foarte mult mobilitatea între trei orașe importante din județ: Sântana, Ineu, Chișineu Criș, care funcționează, fiecare, ca un micro-pol de dezvoltare. Pe de o parte, venim astfel în sprijinul agenților economici, care își pot găsi mai ușor forță de muncă. Pe de altă parte, ajutăm muncitorii să se deplaseze cu mai mare ușurință înspre fabrici, pe drumuri județene modernizate.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sergiu Bîlcea: Marketingul meu este munca mea, ceea ce am făcut pentru Arad și județ

Există mereu întrebarea “Cum îți faci un nume în politică?”. Cum să ai o reputație în politică? Cum să contezi pentru cetățeni? Mulți își fac marketing politic prin vorbe, prin promisiuni, prin imaginea personală, prin carismă. Eu am ales însă, faptele. Poate nu sunt cel mai carismatic om, dar în […]