"> Iustin Cionca: Rețeaua Solidarității Arădene - 400.000 de lei și 150.000 de euro, în trei zile! - Zoom ARAD

Iustin Cionca: Rețeaua Solidarității Arădene – 400.000 de lei și 150.000 de euro, în trei zile!

Zoom Arad

Mobilizare, solidaritate, spirit de ajutor arădean! Rezultatul, în primele trei zile de la lansarea la Consiliul Județean Arad a campaniei Rețeaua Solidarității este emoționant: 400.000 de lei și 150.000 de euro!
La Arad, autoritățile, mediul de afaceri și societatea civilă luptăm împreună împotriva COVID-19, într-o Rețea a Solidarității pe care am anunțat-o zilele trecute! Ieri anunțam public că Vodafone România a donat pentru Arad, prin Asociația Cetatea Voluntarilor, un aparat de realizat teste care depistează Coronavirus. Este primul de acest gen din județul nostru. Vom primi și 5000 de testere. Aparatul va funcționa in gestiunea Direcției de Sănătate Publică Arad.
Astăzi sunt în măsură să vă anunț că și alte asociații din Arad – Crucea Roșie, Euromediu, Dalia, Dania – împreună cu Arhiepiscopia Aradului, dar și societăți comerciale și simpli cetățeni au pus mână de la mână pentru a fi alături de Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad și a ajuta cu achiziționarea echipamentelor necesare în lupta cu pandemia provocată de COVID 19.
În timp record – în trei zile – s-au adunat aproximativ 400.000 de lei, bani care au fost și sunt folosiți pentru achiziționarea de echipamente de protecție, echipamente medicale și diverse materiale sanitare necesare în această perioadă.
Vom reveni cu informații zilnice despre donatori și Rețeaua Solidarității Arădene!

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Răzvan Cadar: Dacă aveți nevoie, apelați Rețeaua Solidarității activată la nivelul județului Arad!

Dacă aveți cunoștință de vârstnici singuri și neajutorați sau orice persoană care este afectată de răspândirea SARS-COV-2 apelați Rețeaua Solidarității activată la nivelul județului Arad! La 0257-983 sunt preluate sesizările pentru localitățile din județ, iar în cel mai scurt timp cei în nevoie vor primi ajutor. Din #RețeauaSolidarității fac parte […]