"> Iustin Cionca: Mulțumim Crucii Roșii din Sassuolo că a ales Aradul! - Zoom ARAD

Iustin Cionca: Mulțumim Crucii Roșii din Sassuolo că a ales Aradul!

Zoom Arad

Am primit astăzi la Consiliul Județean o delegaţie a filialei de Cruce Roşie din Sassuolo – Modena, Italia, oameni deosebiţi, implicaţi în societate. Aceştia au donat materiale sanitare pentru Spitalul Județean, alegând Aradul ca destinaţie pentru că parteneriatul încheiat cu filiala județeană de Cruce Roșie funcţionează bine, iar filiala din Arad este implicată în tot ceea ce înseamnă ajutor acordat oamenilor aflaţi în suferinţă. Materialele sanitare donate cuprind seringi, pansamente, umidificatoare de oxigen, canule nazale, sonde de aspirat etc.

Le mulţumim pentru ajutorul acordat, pentru faptul că au ales Aradul. Am discutat cu ei, am aflat lucruri noi despre modul în care funcţionează Crucea Roşie în Italia şi îmi doresc să preluăm şi noi aspecte care şi-au dovedit funcţionalitatea.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iustin Cionca: Aradul votează Iohannis!

Stimați arădeni, Rezultatele și munca depusă în ultima perioadă de dumneavoastră au arătat că PNL este o forță în județul Arad. Vă felicit pentru rezultatul istoric la alegerile europarlamentare, unde, datorită dumneavoastră, am obținut voturile a peste 66 000 de arădeni, câștigând astfel alegerile în municipiu, în toate orașele și […]