"> Iustin Cionca: CJ Arad a alocat 1 milion de euro pentru deschiderea primului spital de campanie din România, cu 240 de paturi pentru tratarea COVID-19! - Zoom ARAD

Iustin Cionca: CJ Arad a alocat 1 milion de euro pentru deschiderea primului spital de campanie din România, cu 240 de paturi pentru tratarea COVID-19!

Zoom Arad

Consiliul Județean Arad a alocat astăzi peste un milion de euro pentru amenajarea primului spital de campanie din România, la Expo Arad. Spitalul cu 240 de paturi este destinat bolnavilor de COVID-19, cu forme ușoare sau moderate.
Consiliul Județean Arad a alocat și săptămâna trecută peste două milioane de euro pentru Spitalul Județean Arad, echipamente, materiale și aparate medicale de luptă împotriva COVID-19.
Spitalul de campanie de la Expo Arad va fi dotat inclusiv cu un Computer Tomograf performant.
Amenajarea spitalului a început deja, cu circuite de delimitare între pacienții contaminați și cei care sunt sănătoși.
Sperăm să nu folosim acest spital, dar numărul îmbolnăvirilor crește, iar noi trebuie să fim pregătiți pentru orice scenariu. Vă asigur că tratăm cu maximă atenție această pandemie și ne dorim să protejăm atât populația sănătoasă, cât și pe cei infectați cu COVID-19.
Spitalul de campanie va avea 120 de angajați, iar de recrutarea personalului se ocupă Spitalul Județean.

 

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sergiu Bîlcea: Sperăm ca în câteva zile să avem un spital de campanie funcţional

Încep lucrările de amenajare pentru spitalul de campanie de la #Expo. Luptăm pentru viaţă, pentru sănătate, pentru arădeni. Voi coordona acest proiect şi vă ţin la curent cu stadiul lucrărilor. Sperăm ca în câteva zile să avem un spital de campanie funcţional. #Responsabil_pentru_Arad #Totul_va_fi_bine Comentarii pe Facebook