"> Iustin Cionca: Aradul votează Iohannis! - Zoom ARAD

Iustin Cionca: Aradul votează Iohannis!

Zoom Arad

Stimați arădeni,

Rezultatele și munca depusă în ultima perioadă de dumneavoastră au arătat că PNL este o forță în județul Arad.

Vă felicit pentru rezultatul istoric la alegerile europarlamentare, unde, datorită dumneavoastră, am obținut voturile a peste 66 000 de arădeni, câștigând astfel alegerile în municipiu, în toate orașele și marile comune, chiar și în cele conduse de primari PSD.

Echipa PNL Arad a trimis la București 65 000 de semnături pentru susținerea candidaturii președintelui Klaus Iohannis.

Dacă fiecare județ ar munci așa cum muncim noi aici, la Arad, împreună am reuși să contruim acea Românie pe care ne-o dorim cu toții!

Aradul liberal îl susține pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat de preşedinte! PNL va câștiga aceste alegeri prezidențiale, pentru că are cel mai serios candidat, cea mai corectă ofertă pentru români și cea mai puternică echipă!

Aradul este în față și în această campanie! Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați implicat în cartierele orașului, în piețe, în comune, în fiecare sat, pentru semnături, pentru a-i convinge pe arădeni, persoană cu persoană, că România merită și trebuie să fie normală!
Săptămâna trecută, PNL a pus capăt celei mai proaste guvernări, guvernării pesediste! Haideți să continuăm această revoluție a moralei și a bunului simț votând un președinte vertical, responsabil, un om de cuvânt. Să îi dăm apoi președintelui Iohannis majoritate parlamentară, un guvern liberal competent, consilieri locali, primari, președinți liberali de Consilii Judeţene, ca România să se poată dezvolta normal, european, cu respect față de cetățenii săi!

Stimați arădeni,

Suntem într-un moment al curățeniei, din care România poate ieși cu speranțe noi, speranțe de mai bine. Haideți să construim o guvernare, girată de președintele Klaus Iohannis, care să dea copiilor noștri convingerea că pot trăi bine și acasă, că merită să revină sau să rămână aici, într-o Românie unde normalitatea înseamnă respectarea legii și promovarea valorilor!

PNL construiește această Românie cu președintele Klaus Iohannis! Punem cu toții umărul la ea! No, hai!

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sergiu Bîlcea: Avem cea mai puternică echipă și cel mai bun candidat!

Avem cea mai puternică echipă și cel mai bun candidat. Pornim cu încredere campania electorală cu un singur gând: Iohannis președinte, pentru o Românie normală!   Comentarii pe Facebook