"> Ionel Bulbuc: În parcul Zsolt Török, au fost montate elemente pentru skateboard și pentru cățărat - Zoom ARAD

Ionel Bulbuc: În parcul Zsolt Török, au fost montate elemente pentru skateboard și pentru cățărat

Zoom Arad

Iubitorii de skateboard din oraș vor avea plăcuta surpiză să descopere că în Parcul Zsolt Török (din spatele muzeului) au fost montate câteva elemente necesare practicării acestui sport. Vorbim despre o rampă de skateboard tip cutie prevăzută cu balustradă, o rampă de skateboard tip val dublu, o rampă tip şină metalică, o rampă tip treaptă dublă și o rampă tip bordură. Cu aceeași ocazie Primăria Municipiului Arad a montat și un panou de cățărat, în locul fostei piramide. Valoarea investiției se ridică la aproximativ 135.000 de lei. Urmează ca zona destinată skaterilor să fie îngrădită, iar cele două tobogane existente în proximitatea acestei zone vor fi relocate.
Răspundem în acest fel numeroaselor solicitări venite din partea tinerilor care își doresc în oraș o zonă dedicată sporturilor extreme. Evident că acesta este doar începutul, unul timid, ar spune unii. Dar avem în vedere amenajarea și a altor zone pentru practicanții de skateboard. Sper ca elementele montate în Parcul Zsolt Török să fie pe placul tinerilor și să le folosească cu plăcere.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Numărul zilei la infectarea cu coronavirus este 81!

Grupul de comunicare strategică precizează că persoanele infectate cu coronavirus sunt internate în spitale din București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova și Constanța și se află sub supraveghere medicală permanentă. Starea generală a pacienților este bună, cu excepția pacientului internat la ATI la Institutul Victor Babeș. Starea pacientului internat la ATI […]
%d blogeri au apreciat: