"> Iohannis: România este pregătită pentru a face faţă cât se poate de bine acestei epidemii - Zoom ARAD

Iohannis: România este pregătită pentru a face faţă cât se poate de bine acestei epidemii

Zoom Arad

„Este impresionant ce au reuşit militarii şi personalul medical militar să realizeze în puţine zile. Spitalul încă nu este dat efectiv în funcţiune, dar este gata pregătit şi în următoarele ore va primi toate acreditările şi va intra în funcţiune. România este pregătită pentru a face faţă cât se poate de bine acestei epidemii. Trebuie să spun că, după ce se termină această criză, care din păcate va mai dura, vom face o evaluare la sânge a întregului sistem spitalicesc din România şi vom lua toate măsurile pentru a avea dotările pentru a face faţă oricărei situaţii, şi unei epidemii şi unui dezastru”, a afirmat preşedintele Iohannis, sâmbătă, la finalul vizitei făcute la Spitalul Militar de Campanie ROL II, secţie externă a Spitalului Militar Central.

El a dat asigurări că „suntem pregătiţi, dar vom lua toate măsurile pentru a fi şi mai bine pregătiţi”. Şeful statului a subliniat apelul către cetăţeni de a evita contactul cu alţi oameni. „Evitaţi cu orice preț să vă întâlniţi într-un loc închis cu mai mulţi oameni”, a spus Klaus Iohannis.

„Lucrurile în continuare vor fi mai grave, ne aşteptăm, din păcate, la o creştere a numărului bolnavilor, dar statul se pregăteşte din ce în ce mai bine. (…) Împreună vom trece prin această criză”, a mai spus Klaus Iohannis.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Încă o zi de creștere a cazurilor de infectare cu coronavirus

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 308 noi cazuri de îmbolnăvire și alte 9 decese. Decesul 30: Bărbat, 74 ani, județul Hunedoara, internat în secția de Oncologie a Spitalului Județean Deva cu neoplasm în stadiul terminal. S-au recoltat probe pentru COVID 19 […]