"> Guvernul Italiei a anunțat că toată țara intră în carantină! - Zoom ARAD

Guvernul Italiei a anunțat că toată țara intră în carantină!

Zoom Arad

Premierul italian, Giuseppe Conte, a anunțat, luni, că măsurile luate în contextul epidemiei de coronavirus vor fi valabile pe intreg teritoriul țării. Italia este zonă roșie, a spus premierul, care a anunțat că nimeni nu mai poate ieși din țară fără un anumit certificat. Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 463 de morţi în Italia, iar numărul persoanelor infectate este de 9.172, au anunţat luni seară autorităţile italiene.

Acestea includ și interzicerea participării la adunări publice. Deplasările vor fi interzise, cu excepția unor „motive de muncă importante” sau „probleme grave familiale sau sanitare”, a anunțat Conte, într-o conferință.

Măsurile intră în vigoare mâine dimineață, a spus Conte, care a explicat că „nu mai e timp” pentru a combate efectele răspândirii coronavirusului și că e nevoie de „măsuri stringente, imediate”. Conte a adăugat că măsurile, ce intră în vigoare marți, au scopul de a îi proteja pe membrii cei mai fragili ai societății.

Competițiile sportive au fost deja anulate. Vor fi interzise nunțile, înmormântările și orice manifestări cu multe persoane.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ovidiu Hațegan va fi la centru în optimile de finală ale Champions League

Arbitrul arădean va fi la centru la partida dintre Valencia și Atalanta, care în tur s-a încheiat 4-1 pentru italieni. Hațegan va fi asistat de Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, iar în camera VAR se vor afla doi arbitrii din Polonia, Pawel Gil și Tomasz Kwiatkowski. Ovidiu Hațegan a fost […]