"> Glad Varga: ˝Mi-am depus candidatura în cursa internă a PNL Arad pentru un nou mandat de deputat˝ - Zoom ARAD

Glad Varga: ˝Mi-am depus candidatura în cursa internă a PNL Arad pentru un nou mandat de deputat˝

Zoom Arad

Mi-am depus candidatura în cursa internă a PNL Arad pentru un nou mandat de deputat.
Am dovedit ce poate face un politician tânăr și muncitor în Parlament pentru comunitatea sa. Atât inițiativele și proiectele pe care le-am dus la bun sfârșit, cât și cele pe care le am în derulare, stau mărturie că întreaga mea activitate parlamentară este în folosul tuturor românilor. Am proiecte importante pe care vreau să le demarez, care se circumscriu României normale, fundamentate pe pe principiile și politica Partidului Național Liberal.
Am convingerea că Partidul Național Liberal este singura cale pentru o Românie modernă, europeană și democratică, acolo unde liberalismul înseamnă, în cât mai puține cuvinte, o Românie normală.

Vreau să le mulțumesc tuturor arădenilor, celor pe care am avut plăcerea să-i cunosc personal, dar și celor care mi-au scris. Vreau să le mulțumesc și celor care m-au criticat, care au avut opinii diferite sau nu au avut o viziune comună cu mine. Și dumneavoastră faceți parte din procesul democratic și numai într-un dialog deschis putem ajunge în viitorul prosper pe care ni-l dorim cu toții, într-o Românie modernă, demnă, europeană și liberală.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sergiu: De ce iubesc Aradul?

De ce iubești Aradul? O întrebare la care consider răspunsul subînțeles, dar tot îmi place filmul celor de la #InspirArad…   Comentarii pe Facebook