"> Gheorghe Falcă: Trebuie să creăm un stat puternic, care să recompenseze munca, meritul și inițiativa, un stat care se obligă să finanțeze comunitățile locale! - Zoom ARAD

Gheorghe Falcă: Trebuie să creăm un stat puternic, care să recompenseze munca, meritul și inițiativa, un stat care se obligă să finanțeze comunitățile locale!

Zoom Arad

Aproximativ 800 de liberali arădeni au participat, ieri, la Sala Olimpia din Timișoara, la Adunarea Regională a Partidului Național Liberal, întâlnire la care invitat de onoare a fost președintele Klaus Iohannis. Din delegația Aradului, condusă de europarlamentarul Gheorghe Falcă, în calitate de președinte al organizației, mai făcut parte Iustin Cionca, președinte al Consiliului Județean Arad și prim-vicepreședinte al PNL Arad; Sergiu Bîlcea, președinte al organizației municipale și vicepreședinte al Consiliului Județean; Călin Bibarț, primar al municipiului și prim-vicepreședinte al organizației municipale; deputatul Glad Varga; senatorul Ioan Cristina; Geanina Pistru, prim-vicepreședinte al organizației municipale și prim-vicepreședinte al OFL la nivel național; Ionel Bulbuc, viceprimar și vicepreședinte al organizației municipale; numeroși primari, consilieri locali și județeni, dar și simpli membri de partid, de la organizațiile de seniori, femei și de la tineret.

În discursul său, Gheorghe Falcă a vorbit despre necesitatea implementării unor reforme, reforme care să ducă la finanțarea comunităților locale.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Călin Bibarț: Inima mea bate pentru arădeni

Este greu să refuzi o asemenea invitație! Să fii alături de cei aflați în suferință și în nevoie, inclusiv prin asemenea acțiuni caritabile, este între primele porunci! Iată de ce am ales să fiu alături de acești oameni inimoși și cu inimă creștină pentru a întinde o mână de ajutor […]