"> Gheorghe Falcă: ˝Guvernul PSD să înțeleagă răul pe care îl produce imaginii României la nivelul UE și să facă o propunere decentă pentru funcția de comisar european în Comisia Transporturi” - Zoom ARAD

Gheorghe Falcă: ˝Guvernul PSD să înțeleagă răul pe care îl produce imaginii României la nivelul UE și să facă o propunere decentă pentru funcția de comisar european în Comisia Transporturi”

Zoom Arad

Europarlamentarul Gheorghe Falcă blamează Guvernul PSD pentru poziția ingrată în care a fost pusă România din cauza propunerii inadecvate a Rovanei Plumb la funcția de comisar european. Aceasta din urmă a fost respinsă de către Comisia Juridică cu 15 voturi împotrivă, șase voturi pentru și două abțineri, dintr-un total de 23.

 „Așa cum ne-au obișnuit cei din PSD, pe modelul Dragnea-Fifor-Dăncilă, au încercat să manipuleze sistemul european, propunând un candidat cu probleme de integritate. Singurul lucru pe care l-au obținut acești impostori a fost să pună România într-o postură rușinoasă. Guvernul PSD care de ani de zile a solidificat imaginea României în fața Europei ca fiind un stat corupt, condus de politicieni certați cu legea, a înregistrat o nouă premisă negativă la nivelul UE: este pentru prima dată când un candidat al unei țări membre este audiat în mod special de către Comisia Europeană, fiind suspectat de probleme de integritate. Binomul Fifor-Dăncilă continuă încă să acționeze ca în propriul partid, să facă jocurile de culise ale personajelor obscure, cu tentă coruptă. Parlamentul European a dat un semnal clar că nu acceptă astfel de propuneri. Așteptăm ca măcar în ultimul ceas, Guvernul PSD să înțeleagă răul pe care îl produce imaginii României la nivelul UE și să facă o propunere decentă pentru funcția de comisar european în Comisia Transporturi, a declarat Gheorghe Falcă, europarlamentar PNL.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aradul frumos

Comentarii pe Facebook