"> Fiul Sorinei Pintea s-a întâlnit de denunțătorul și îl acuză pe senatorul Liviu Pop de implicare în arestarea mamei sale - Zoom ARAD

Fiul Sorinei Pintea s-a întâlnit de denunțătorul și îl acuză pe senatorul Liviu Pop de implicare în arestarea mamei sale

Zoom Arad

Fiul Sorinei Pintea susține că s-a întâlnit cu omul care a denunțat-o pe mama sa și că acesta i-a spus că întreaga afacere de luare de șpagă ar fi fost intermediată de senatorul PSD Liviu Pop. Culmea, fiul Sorinei Pintea susține că Liviu Pop l-ar fi sunat să se vadă cu denunțătorul.

Fiul fostului ministru a explicat că denunțătorul mamei sale și-ar fi tranșat afacerea cu Liviu Pop, nu cu mama sa și că prin intermediul lui Pop i-ar fi trimis Sorinei Pintea bani din șpăgi despre care aceasta nu știa. Ionuț Pintea:

˝Aceasta este mărturia mea în data de 29 februarie, ora 11.30 cu privire la ceea ce s-a întâmplat astăzi. Am fost sunat la 8.30 de către Liviu Marian Pop, domnul senator și mi-a spus că trebuie să mă duc să mă întâlnesc cu cineva. Obligatoriu, este urgent. M-am dus, dar înainte de asta m-am înregistrat dimineață înainte să plec de acasă. M-am întâlnit cu un domn cu părul grizonat care mi-a spus că urmează să se întâlnească cu Marius, finul lui Lucian Morar, primarul din Ulmeni și după aceea vine la mine.

Au trecut 15 minute, a venit la mine și mi-a spus că – să știi că procurorii nu știu de alte sume de bani.- Deci ce sume de bani? Despre ce vorbiți? A mai fost o sumă de 40.000 de euro care eu i-am dat lui Liviu Marian Pop senatorul, pentru mama ta și au mai fost încă două tranșe de câte 5.000 de euro pe care le-am dat tot lui Liviu Marian Pop să le dea la mama ta, nu știu dacă banii au ajuns la mama ta. L-am întrebat dacă i-a cerut cineva vreun bani și mi-a spus că a avut o înțelegere cu Liviu Marian Pop. L-am întrebat de la cine a avut banii și mi-a zis că de la firma din București. Mi-a spus că el este denunțătorul. M-am ridicat de acolo și i-am spus că nu am ce vorbi cu el. Am plecat de acolo, iar apoi m-a sunat Liviu Marian Pop și apoi mi-a trimis un mesaj cu semnul întrebării. Încă un lucru, pe care am uitat să îl menționez, este faptul că mi-a spus denunțătorul că el a fost prins în parcarea unei bănci din București, în momentul în care a luat banii și atunci a fost înconjurat de mascați și a fost cablat și de aceea nu a putut atenționa pe nimeni în legătură cu ce se întâmplă. Denunțul a fost făcut în baza flagrantului pe care procurorii i l-au făcut în București”

 

Contactat de Antena 3, Liviu Pop a negat acuzațiile care i se aduc precum și orice implicare în dosar. „Exclus acest lucru. Eu l-am contactat pe Ionuț pentru că o cunoștință vrea să se întâlnească cu cineva din familie. E o cunoștință de-a doamnei, care m-a rugat să se întâlească cu fiul ei. Nu am nicio cunoștință de bani, de sume. Nu am nicio legătură cu acest caz.”

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Liga 2, etapa 23: UTA - Ripensia Timișoara 3-0

Formații: UTA: Iacob – Tomozei, Melinte, Ilie, Roumpoulakou – Moise, Isac – Oroian, Ioniță, Bustea – Buhăcianu. Pe bancă:Balauru – Crișan, Miculescu, C. Rus, Hrezdac, Ursu, Jebari. Ripensia: H. Moldovan – Caius Lungu, Apro, Hecsko, A. Macriţchii – V. Macriţchii, T. Călin, Al. Neagu – Chera, Al. Popovici, Tudorache. Păduraru […]