"> Filarmonica de Stat Arad deschide stagiunea 2019-2010 cu ´La Traviata˝ de Giuseppe Verdi - Zoom ARAD

Filarmonica de Stat Arad deschide stagiunea 2019-2010 cu ´La Traviata˝ de Giuseppe Verdi

Zoom Arad

Stagiunea 2019 – 2020 a Filarmonicii de Stat Arad începe în seara de Joi, 3 Octombrie 2019, la ora 19.00, cu versiunea semi-scenică a operei La Traviata de Giuseppe Verdi.

Abordată cu consecvență în repertoriul  liric al ultimelor stagiuni, celebra partitură verdiană va  putea fi ascultată  într-o distribuție  din care fac parte deopotrivă artiști lirici internaționali – Vámosi Katalin  (Ungaria), Eva Eron (Italia), Yanis Benabdallah (Franța), Busa Tamás (Ungaria), Heiter Melinda (Ungaria) -, dar și români: Cosmin Borlovan,  David Buzgău, Lucia Aioanei, Paul Frunzău, Andrei Ormanji.

Regia este semnată de Dominik Am Zehnhoff-Söns (Austria) si Bogdan Costea, pregătirea muzicală a spectacolului fiind realizată de Hermann Szabolcs, dirijorul Teatrului de operetă din Budapesta si Robert Daniel Rădoiaș.

 

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cornel Popa: ˝Obiceiurile și tradițiile codrenești nu vor dispare niciodată din comuna Hășmaș˝

Într-o frumoasă zi de toamnă timpurie, la Hășmaș a avut loc a șaptea ediție a ˝ Festivalului de promovare și valorificarea tradițiilor și obiceiurilor codrenești˝, zi de sărbătoare a comunei, la care participă an de an ansambluri și cântăreți de muzică populară autentică din zone de la poalele munților. Organizat […]