"> Este oficial, avem primul caz de coronavirus în România! - Zoom ARAD

Este oficial, avem primul caz de coronavirus în România!

Zoom Arad

Victor Costache, ministrul Sănătății, și secretarul de stat Raed Arafat, directorul Departamentului pentru Situații de Urgență, au anunțat că avem oficial primul caz de infestare cu COVID 19. Este vorba despre un bărbat de 25 de ani, din Gorj, care a intrat în contact direct cu un cetățean italian bolnav care a fost în România.

„Suntem din păcate în situația să vă anunțăm că, în urma testării persoanelor din Gorj care au intrat în legătură cu cetățeanul italian, avem primul caz infectat cu COVID-19 de pe teritoriul României. Imediat ce va ajunge la București va intra în schema de tratament și sperăm să avem rezultate bune. Pacientul este în stare bună, nu manifestă simptome și nu trebuie să ne alarmăm. Mai avem în lucru 33 de teste și vă vom comunica rezultatele imediat ce va fi posibil. A fost la vânătoare cu italianul, a avut contact direct”, a declarat ministrul Sănătății.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iustin Cionca: Avem Ambulator Nou, modern, prin contribuția unor binefăcători

#construim_împreună Societatea civilă, mediul economic, Biserica și Consiliul Județean au colaborat pentru modernizarea Ambulatorului Secției de Pediatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Rezultatul este vizibil: un Ambulator nou, modern, probabil printre cele mai moderne din România. Le mulțumesc tuturor celor care au contribuit, din puținul sau din belșugul […]