"> Ediția de toamnă a ArJob se desfășoară între 2-3 octombrie - Zoom ARAD

Ediția de toamnă a ArJob se desfășoară între 2-3 octombrie

Zoom Arad

Au mai rămas doar trei zile până când cel mai important târg de cariere organizat de Jurnal arădean și aradon.ro își va deschide porțile. Timp de două zile, pe 2 și 3 octombrie, cei mai importanți angajatori vor veni în fața arădenilor cu oferte de top, oferte atât pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă dar și pentru cei care intenționează să își schimbe serviciul.

Nevoia unui târg de cariere cu angajatori de top este una reală, iar echipa Jurnal arădean și aradon.ro a înțeles nevoile angajatorilor și a celor în căutarea unui loc de muncă și a venit cu o soluție: un târg de TOP pentru arădeni, Arad Job.

Ediția din această toamnă va aduce împreună nume importante de companii, acestea venind cu sute de locuri de muncă pentru toate nivelurile de pregătire. Locația rămâne una selectă, Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad, iar programul târgului este: miercuri, 2 octombrie – 10,00-18,00; joi, 3 octombrie – 10,00-18,00.

Partenerul instituțional al evneimentului– Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă Arad va fi gata să ofere consultanță și sfaturi celor aflați în căutarea unei slujbe. La fel ca în edițiile trecute, târgul va sparge tiparele unui eveniment clasic, iar arădenii vor avea posibilitatea nu doar să își depună un CV, dar și să vadă la modul concret cu ce se ocupă companiile angajatoare.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iustin Cionca: ˝Primim permanent agenți economici care vor să se stabilească în municipiu sau județ˝

Economia Aradului funcționează foarte bine. Șomajul în județul Arad este de 1,3%, iar în municipiu 0,5%. Chiar ieri am vizitat o nouă afacere importantă, care se realizează în județul nostru. Este vorba despre construirea celui de-al doilea terminal intermodal, în regim 100% privat, care va facilita dezvoltarea capacităților logistice ale […]