"> E oficial, Drast Company din Arad va finaliza stadionul Francisc Neuman - Zoom ARAD

E oficial, Drast Company din Arad va finaliza stadionul Francisc Neuman

Zoom Arad

Comunicatul Primăriei Arad:

”S.C. DRAST COMPANY S.R.L din Arad va executa lucrările necesare pentru finalizarea stadionului municipal. Timp de 6 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor, operatorul economic care de altfel a fost și singurul ofertant, va desfășura lucrări pe două loturi. În Lotul 1 au fost cuprinse lucrările aferente Peluzei Nord, Peluzei Sud și Tribunei 2, respectiv colmatarea rosturilor între prefabricate beton cu material hidrofug, montarea obiectelor de tâmplarie (uși și ferestre), montarea confecțiilor metalice pentru: dirijare flux, siguranța spectatorilor și închideri laterale, instalații electrice, sanitare, P.S.I și instalații de de încălzire și ventilare. Tot acum se va amenaja casa de bilete, se vor realiza instalațiile de curenți slabi (sistem de supraveghere video, sistem control acces, instalație de avertizare în caz de incendiu instalație voce, sistem detectiv efracție, instalație de sonorizare). Alte lucrări prevăzute în acest lot sunt: realizarea instalațiilor edillitare de apă și canalizare, istalația de paratrăznet și cea de iluminat exterior și rezervorul P.S.I.

În Lotul 2 sunt cuprinse lucrările necesare finalizării Tribunei 1 și a corpului de clădire adiacent. Mai exact vorbim despre: compartimentări la grupuri sanitare, montarea obiectelor de tâmplărie, executarea finisajelor interioare și exterioare la corpul de clădire adiacent, instalații sanitare, instalații P.S.I., instalatii termice, inclusiv echipamente și instalații de ventilare si desfumare, inclusiv echipamente.

Prețul ofertat pentru lucrările ce se vor executa la nivelul Lotului 1 este 6.878.608,75 lei fără TVA, iar aceeași firmă va primi 9.469.427,57 lei fără TVA, pentru toate lucrările cuprinse în Lotul 2”

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sergiu Bîlcea: Faţada Teatrului şi curtea interioară intră în renovare din 15 martie

Faţada Teatrului şi curtea interioară intră în renovare din 15 martie, o lucrare realizată din fonduri europene. Vor fi înlocuite inclusiv geamurile din tâmplărie PVC. În acest moment, este în lucru documentaţia pentru reabilitarea interiorului Teatrului. Pas cu pas, punem în valoare valorile culturale şi arhitecturale ale Aradului. Comentarii pe […]