"> Delta Force de la Liceul Național de Informatică Arad în finala campionatului de robotică din Krasnoyarsk - Zoom ARAD

Delta Force de la Liceul Național de Informatică Arad în finala campionatului de robotică din Krasnoyarsk

Zoom Arad

Șase elevi din Arad formează echipa Delta Force a Liceului Național de Informatică din Arad și s-au calificat în finala campionatului de robotică din Rusia, care va avea loc în perioada 13 – 15 februarie la Krasnoyarsk, în Siberia.

Arădenii au impresionat, la sfârșitul anului trecut, în competiția regională de la Sankt Petersburg, cu un robot construit de ei, în valoare de aproximativ 8000 de euro.

Echipa de la Liceul Național de Informatică, care a reprezentat cu succes Aradul și la „BRD First Tech Challenge” organizat de „Naţie prin Educaţie”, este formată din Dragoș Octavian Botoșan (programator, team lider), Robert Vlășan și Laurențiu Sălăjan (departamentul tehnic), Laura Ilie, Adam Ioniță și Raul Munteanu (marketing). Merituoșii elevi, care pentru performanțele lor muncesc și la sfârșit de săptămână, îi au ca mentori pe prof. ing. Florin Feher, Corina Botoșan și Laurențiu Puf și beneficiază de susținerea directorului liceului, Maria Pașcalău.

Sponsorul celor de la Delta Force este APTIV, însă domeniul în care activează echipa este unul costisitor, ar mai fi nevoie de sponsori, firmele doritoare din Arad se pot alătura performanței echipei Delta Force, susținând financiar participarea acesteia la finala de la Krasnoyarsk.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Geanina Pistru candidează pentru Camera Deputaților!

Dragi prieteni, Am decis să candidez pentru Camera Deputaţilor. Mulţi dintre voi aţi influenţat această decizie, care are în spate ani de muncă şi sute de îndemnuri din partea voastră. În ultimii ani, am muncit pentru PNL şi pentru administraţia locală, am fost mai mult prezentă între oameni decât în […]