"> Concert F. CHARM aka Oaia Neagră la Molly Malone - Zoom ARAD

Concert F. CHARM aka Oaia Neagră la Molly Malone

Zoom Arad

Toamna începe cu muzică, pe data de 28 septembrie 2019, F.Charm își începe turneul cu un concert ținut în Arad la locația Molly Malone’s, unde artistul va urca pe scenă la ora 22.00 cu un show incendiar alături de Hoynar și  Dj. Jonatan.

Surprizele nu vor întârzia să apară, artistul va cânta piese de pe albumele: Oaia Neagră, Grădina cu Spini, Secolul  XXl, dar  și câteva piese de pe noul lui album. 

Rezervările se fac la numărul de telefon 0757-124788 și au prioritate la intrare. Biletul este în valoare de 30 de lei de persoană, până la ora 23.00 intrarea este liberă. Doamnele și domnișoarele beneficiază de un token în valoare de 10 lei din prețul biletului!

Link-ul paginii de youtube a artistului: https://www.youtube.com/channel/UCygWjgCrJuTK4SZnkFGJTGQ

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Klaus Iohannis ocupă prima poziție pe buletinele de vot

Klaus Iohannis este pe prima poziție pe buletinul de vot la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie, potrivit Realitatea TV, care citează rezultatul tragerii la sorți de la Biroul Electoral Central.  Klaus Iohannis pleacă din pole-position pe buletinul de vot la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie, anunță Realitatea TV. S-a încheiat […]