"> Comunicat de presă de la Direcția de Asistență Socială Arad - Zoom ARAD

Comunicat de presă de la Direcția de Asistență Socială Arad

Zoom Arad

În contextul instituirii stării de urgență pe teritoriul României și a măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19, Direcția de Asistență Socială Arad va identifica, monitoriza și sprijini persoanele vărstnice de peste 65 de ani, fără aparținători, care sunt izolați la domiciliu, pe raza municipiului Arad.

Pe această cale Direcția de Asistență Socială Arad face apel către ONG-uri, societăți comerciale, dar și către societatea civilă să ne susțină în demersurile pe care le facem pentru a sprijini persoanele vărstnice de peste 65 de ani, fără aparținători, care sunt izolați la domiciliu și nu au posibilitatea să se aprovizioneze cu alimente. Asistenții sociali din cadrul instituției vor distribui alimentele pe care cei care doresc le pot dona, apelând Tel verde: 0787-806.562, începând de luni, 23.03.2020, între orele 8-20.

În această situație de criză, facem apel la societatea civilă arădeană să sprijine instituțiile implicate, iar dacă identifică persoane aflate în izolare la domiciliu, cu vârsta de peste 65 de ani, fără aparținători, să ne sesizeze la Tel verde: 0787-806.562, începând de luni, 23.03.2020.

Pentru persoanele vârstnice din județul Arad, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad, pune la dispoziție Tel verde: 0257-983 începând de luni, 23.03.2020.

Comentarii pe Facebook

Al doilea deces de pacient cu coronavirus, în România

„Astăzi, 22 martie, au fost înregistrate primele 2 decese pe teritoriul României ale unor pacienţi infectaţi cu noul tip de coronavirus. Este vorba despre pacientul în vârstă de 67 de ani confirmat cu COVID-19 pe 18.03.2020 la UPU din cadrul Spitalului Filiași și transferat în aceeași dată la SCBI Craiova, […]
%d blogeri au apreciat: