"> CJRAE Arad a finalizat acțiunea caritabiă ˝Adoptă o școală˝, 15 tablete și un PC au ajuns pe Valea Mureșului - Zoom ARAD

CJRAE Arad a finalizat acțiunea caritabiă ˝Adoptă o școală˝, 15 tablete și un PC au ajuns pe Valea Mureșului

Zoom Arad

Pe 28 aprilie, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Arad a lansat o acțiune caritabilă de ajutorare a copiilor nevoiași, acțiune menită să întindă o mână de sprijin acelora dintre învățăceii noștri care, din știute sau neștiute pricini, nu au la dispoziție mijloacele necesare care să le asigure șanse egale la educație.

Sub titlul „Adoptă o școală!”, s-a pornit o campanie de strângere de fonduri în vederea achiziționării de mijloace tehnologice de comunicare la distanță (tablete) care să fie distribuite copiilor aflați în comunitățile cu grad ridicat de marginalizare din județul Arad.

După o lună de zile, sub îndrumarea directorului CJRAE, Ovidiu Florin Toderici, profesorii consilieri școlari și logopezi, împreună cu echipa Centrului de Consiliere și psihoterapie EQUILIBRUM au finalizat acțiunea prin donarea unui număr de 15 tablete și un sistem desktop PC cu accesorii unor familii defavorizate din Săvârșin și Bata.

Astfel, profesorii din cadrul CJRAE Arad și prietenii lor care au donat au ales să fie solidari cu nevoile educaționale din mediul rural și să contribuie cu generozitate la educația continuă și de calitate a elevilor.

 

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Răzvan Cadar: Peste 100 de elevi au participat la concursul on-line pe teme de alimentație sănătoasă

Încurajăm copiii să consume alimente proaspete şi să îşi însuşească deprinderi alimentare sănătoase. Peste 100 de elevi de la şcoli din municipiu şi judeţ au participat la concursul on-line pe teme de alimentație sănătoasă, organizat de #CJA, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Arad. Ne-am bucurat să vedem desene frumoase, […]