"> Cionca: Se lucrează ziua și chiar noaptea pentru modernizarea sau reabilitare celor 326 km de drumuri județene - Zoom ARAD

Cionca: Se lucrează ziua și chiar noaptea pentru modernizarea sau reabilitare celor 326 km de drumuri județene

Zoom Arad

Se lucrează ziua și chiar noaptea pentru modernizarea sau reabilitare celor 326 km de drumuri județene din Programul Consiliului Județean.

 

#construim_împreună Muncim și noaptea pe drumul județean Pâncota-Buteni, să terminăm cât mai repede lucrarea! Aici se poate, dar funcționarii de la București au considerat că pe Arad-Șiria-Pâncota ar fi fost ilegal să se lucreze non-stop, și au blocat din cauza asta cu anii începerea lucrărilor! Dar anul acesta deschidem și acel șantier!

 

#construim_împreună Imagine din 20 februarie, de pe șantierul drumului județean Sânpetru German – limită județ Timiș. În locul unui drum de pământ construim un drum județean nou, de la zero, și o nouă legătură cu județul Timiș!

 

#construim_împreună Am început montarea podețelor tubulare, pe drumul județean Șofronea-Zimand!

#construim_împreună S-a lucrat la acostamente, pe drumul județean Grăniceri-Pilu!

 

#construim_împreună Muncim pe drumul județean Pâncota-Buteni

#construim_împreună Sâmbătă, pe șantierul drumului județean Gurahonț-Buteni. Continuăm să muncim și la sfârșit de săptămână!

#construim_împreună Astăzi, pe șantierul drumului județean Târnova-Tauț, unul dintre drumurile incluse de Consiliul Județean în programul de modernizare/reabilitare a 326 km drumuri!

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sergiu Bîlcea: Zi importantă pentru cultura arădeană: orga nouă a filarmonicii a adus pentru prima dată bucurii spectatorilor

Zi importantă pentru cultura arădeană: orga nouă a filarmonicii a adus pentru prima dată bucurii spectatorilor. Înainte de concert, a fost dezvelită statuia arhitectului Ludovic Szantay. Am vorbit la acest eveniment despre modul în care ne prețuim cultura și despre spiritul multicultural al Aradului. Comentarii pe Facebook