"> Cetățenii municipiului Arad sunt chemați să-ți spună părerea cu privire la parcările din oraș - Zoom ARAD

Cetățenii municipiului Arad sunt chemați să-ți spună părerea cu privire la parcările din oraș

Zoom Arad

Primăria realizează, în perioada 16 septembrie – 31 octombrie 2019, o serie de sondaje, interviuri și cercetări în teren, cu scopul colectării datelor necesare pentru realizarea unei politici integrate de parcare. Potrivit reprezentanților municipalității, având în vedere noua configuraţie a parcărilor create prin  „Proiectului de Regenerare urbană a spațiilor din zona blocurilor din cartierele Alfa, Faleza Mureș, Confecții, Micălaca, Vlaicu și centru, inclusiv zona protejată din Municipiul Arad” este importantă identificarea cererii şi ofertei de locuri de parcare în muncipiu şi stabilirea unor reguli în scopul utilizării eficiente a parcărilor.

˝Activitatea desfășurată include: colectarea datelor cu privire la parcarea în diverse spații din oraș (pe străzi și în afara acestora); colectarea datelor cu privire la situația parcărilor la diferite ore din timpul zilei și din timpul nopții; intervievarea șoferilor și a altor participanți la trafic cu privire la obiceiurile lor de parcare. Datele sunt colectate de echipe de voluntari, împuterniciţi de Primăria Municipiului Arad, echipate cu tablete electronice, prezente la vedere. Este garantat anonimatul persoanelor intervievate, precum și faptul că datele colectate nu vor fi folosite în alte scopuri decât cele declarate prin prezenta împuternicire. Activitatea voluntarilor se desfășoară pe baza unui plan de sondaj aprobat de Primăria Municipiului Arad și cu informarea permanentă a autorității publice locale. Pentru orice întrebări, observații sau sesizări, vă rugăm să vă adresați Primăriei Municipiului Arad, la numărul de telefon: 0257/212 478. Vă mulțumim pentru colaborare!˝, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Drama generației cu telefonul în pat, explicată de psihologul Lenke Iuroș

Tinerii de astăzi, numiți de specialiști drept Generația Internet, s-au născut și au crescut mult diferit de generațiile anterioare. În ziua de azi, aproape orice tânăr s-a născut și a crescut cu laptopul în brațe, adoarme cu smartphone-ul lângă el, iese foarte rar afară, iar acest stil de viață este […]