"> Câștigătorul licitației, DRAST Company din Arad a intrat în pâine la stadionul Francisc Neuman - Zoom ARAD

Câștigătorul licitației, DRAST Company din Arad a intrat în pâine la stadionul Francisc Neuman

Zoom Arad

A venit și ordinul de începere al lucrărilor la stadionul „Francisc Neuman” din partea Primăriei pentru firma Drast Company, cea care a câștigat licitația pentru finalizarea arenei de 11,526 de locuri a Aradului. De astăzi, conform contractului, societatea arădeană trebuie să predea la cheie stadionul peste cel mult 6 luni de zile, adică la începutul lunii septembrie. Directorul societății, Radu Dragoș a declarat pentru sportarad.ro :

Da, cunoaștem istoricul acestei construcții, suntem conștienți că toți ochii vor fi îndreptați asupra noastră, dar mai știm că tot ceea ce avem de făcut este să lucrăm. Adică să ne facem treaba cum știm mai bine fără a pierde timpul. Am executat deja lucrări importante în județul și municipiul Arad, știm ce ne așteaptă. Arena e construită undeva la 70%, urmează să facem noi restul și, zic eu, ne vom încadra fără probleme în termen. Chiar dacă ordinul de începere al lucrărilor a venit doar azi, noi de luni am început să ne pregătim pentru ceea ce urmează. Suntem la faza de pregătire a șantierului, ne facem aprovizionarea cu materiale și vom ataca de la bun început toate fronturile, ca să spun așa. 

E posibil să lucrăm și cu 200 de oameni acolo. Știm și noi că echipa UTA este aproape de promovare și va trebui să folosească cât mai repede noul stadion, o să facem tot posibilul să-l terminăm mai repede de cele 6 luni prevăzute în contract.

 

mai multe detalii pe sportarad.ro

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

La Timișoara, încă un caz de coronavirus, un băiat de 16 ani!

„În această după amiază, s-a confirmat al cincilea caz de infectare cu noul coronavirus în România COVID 19. Este vorba despre unul dintre contacții bărbatului de 47 de ani, din Timișoara, care a fost depistat pozitiv în cursul zilei de ieri. Mai precis, este nepotul acestuia în vârstă de 16 ani.  […]