"> Călin Bibarț: Cel mai important este ceea ce își doresc oamenii de la noi și pentru ei - Zoom ARAD

Călin Bibarț: Cel mai important este ceea ce își doresc oamenii de la noi și pentru ei

Zoom Arad

Alocuțiunea candidatului PNL la camera Deputaților României, Călin Bibarț, cu ocazia lansării candidaților la Alegerile Locale și Parlamentare din 2020.

Cervantes spunea că cei care sunt pregătiți pentru orice eventualitate au câștigat deja jumate dintr-o bătălie. Noi astăzi nu știm dacă vom avea alegeri într-un tur sau două pentru primari, nu știm dacă vom alege președintele de Consiliu Județean în mod direct sau dintre consilieri, dacă vom avea alegeri anticipate sau nu, dar pentru orice eventualitate, faptul că astăzi suntem aici toți împreună, jumătate din luptă este câștigată.

Fiecare dintre noi intrăm într-o luptă conform unei strategii, așa cum spuneam, a Statului Major și a comandanților. Fiecăruia ni s-au trasat câteva obiective pentru a le câștiga și a le atinge în marele război al PNL-ului pentru România. Dar dincolo de ceea ce ne dorim noi, dincolo de strategii, dincolo de toate bătăliile politice, să nu uităm că cel mai important este ceea ce își doresc oamenii de la noi și pentru ei.

Atunci când intri într-o luptă poți să pierzi, dar dacă nu ai intrat în acea luptă deja ai pierdut. Intrăm în această luptă la victorie la luptă împreună în echipă dar nu în gașcă, în grupuri de interese, ci doar pentru arădeni, pentru Arad la victorie. Doamne ajută, pentru arădeni, înainte!

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ioan Cristina: Partidul Național Liberal filiala Arad este un partid liniștit și unit, suntem cu adevărat o echipă

Alocuțiunea candidatului PNL la Senatul României, Ioan Cristina, cu ocazia lansării candidaților la Alegerile Locale și Parlamentare din 2020. Mă simt desigur cât se poate de onorat că Filiala județeană liberală a decis ca să reprezint din nou Partidul Național Liberal și județul în Senatul României. Este un lucru care […]