"> Aradul va găzdui, în data de 13 martie, Gala Naţională a Voluntarilor - Zoom ARAD

Aradul va găzdui, în data de 13 martie, Gala Naţională a Voluntarilor

Zoom Arad

Anunţul a fost făcut marţi, 4 februarie, la sediul Consiliului Judeţean Arad, acolo unde a fost organizată o conferinţă la care au participat Mihaela Nabăr (directorul World Vision), Răzvan Sasu (Federaţia VOLUM), Ana Maria Popa (Cetatea Voluntarilor) şi Sergiu Bîlcea (Consiliul Judeţean Arad).

Toţi cei prezenţi au specificat faptul că această gală, ajunsă la ediţia cu numărul 9, va fi organizată pentru prima dată în alt oraş decât Bucureşti.

„Mă bucur că acest eveniment care iese prima dată din Bucureşti după opt ediţii se organizează la Arad. Mă bucură şi mai mult motivul pentru care a fost ales oraşul nostru – dincolo de aprecierea de care se bucură Ana Maria Popa şi proiectele sale pentru sănătate, a fost remarcată relaţia foarte bună între autorităţile locale, mediul de afaceri, mediul asociativ şi implicarea voluntarilor. Proiectele din oraşul nostru sunt apreciate şi suntem consideraţi un exemplu de bune practici. Eu cred foarte mult că autorităţile locale au un rol important în viaţa comunităţilor, dar calitatea vieţii noastre depinde de modul în care muncim şi de modul în care fiecare dintre noi suntem dispuşi şi pregătiţi să dăm ceva înapoi celor din jur”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mașinile cu norma de poluare sub Euro 5 nu mai vor putea fi înmatriculate în România, conform unui proiect al Guvernului

Înmatricularea mașinilor cu norma de poluare sub Euro 5 ar putea fi interzisă în România, potrivit unui proiect al Guvernului. Planul Național pentru Energie și Schimbări Climatice (PNIESC) al României, care prevede, printre altele, posibilitatea ca înmatricularea autoturismelor cu normă de poluare sub euro 5 să fie interzisă. Obiectivul este […]