"> Aradul a rămas liberal, PNL a câștigat din nou alegerile locale! - Zoom ARAD

Aradul a rămas liberal, PNL a câștigat din nou alegerile locale!

Zoom Arad
˝Stimați arădeni, #construim_împreună!
Aradul a rămas liberal, PNL a câștigat din nou alegerile locale!
La această oră, deși numărarea voturilor merge greu, este evident că PNL are un nou mandat la primăria Arad. Este în curs numărarea voturilor pentru președintele Consiliului Județean Arad și am mare încredere că și aici PNL va câștiga.
PNL a câștigat în majoritatea primăriilor din județul Arad (55 din 78), inclusiv Chișineu Criș. PSD a câștigat câteva, UDMR a câștigat cele șase primării tradițional maghiare, iar Pro România o primărie, la Dieci, care a fost a PSD. Câteva primării au fost câștigate de independenți, majoritatea susținuți de PNL. USR nu are niciun primar în județul nostru.
Vă mulțumesc pentru susținere! A fost o campanie dificilă, dar arădenii au demonstrat că a contat pentru ei echipa care a muncit și care a produs rezultate.
Continuăm să muncim pentru Arad, pentru arădeni!˝ a scris Iustin Cionca după numărătoarea paralelă a voturilor.
Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Suntem una dintre cele mai bune organizații PNL din țară

˝Mulțumesc arădenilor pentru încredere! Încă numărăm voturile dar este deja clar că PNL a câștigat alegerile la Arad, în municipiu și județ! Suntem una dintre cele mai bune organizații PNL din țară, pentru că avem o echipă cu oameni extraordinari, apreciați de arădeni. Mulțumesc colegilor care au muncit și au […]