"> Alexandru Crisovan: De ce îl susțin pe Sergiu Bîlcea? - Zoom ARAD

Alexandru Crisovan: De ce îl susțin pe Sergiu Bîlcea?

Zoom Arad

Pentru că toți ne dorim o schimbare, vrem cu toți oameni noi, oameni care au demonstrat ca se poate într-o Românie incerta d.p.d.vedere economic, iar Sergiu Bîlcea asta este ,un om nou cu o alta viziune si cu o vasta experienta in mediul privat , dar si public.
Sergiu Bîlcea vine dintr-un Mediu privat unde toate deciziile si riscurile iti aparțin, unde dacă nu esti vigilent si nu știi sa te pliezi după cerințele pieții, dispari! Dar din contra,Bîlcea a demostrat că dacă ești serios si muncești chiar dacă trăiești în România intr-un mediu nepredictibil , unde legile se schimbă de la o zi la alta, poți reusi si chiar poti să te dezvolți, mai ales dacă ai si o echipă competență care te susține.
Un alt ATU . Sergiu Bîlcea are experiență administrativă care nu-i puțin lucru, adică pleci de la Plus nu mai pleci de la Zero, si asta contează foarte mult, pentru că deja stii problemele care sunt si ai si soluția, iar asta înseamnă că lucrurile nu mai sunt amânate și sunt facute punctual.
Ar mai fi multe ,dar cred ca astea sunt cele mai importante pentru noi cetățenii.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Răzvan Cadar: Avem proiecte comune cu Penitenciarul Arad

Rezultatele sistemului penitenciar arădean se repercutează şi asupra calităţii vieţii din judeţ, iar un Arad mai sigur şi cu o infracționalitate scăzută, datorită siguranţei publice, este şi unul dintre obiectivele noastre. Avem proiecte comune, ţinte comune, aşa cum am afirmat astăzi la raportul de activitate al Penitenciarului Arad pe 2019. […]