"> Al doilea deces de pacient cu coronavirus, în România - Zoom ARAD

Al doilea deces de pacient cu coronavirus, în România

Zoom Arad

„Astăzi, 22 martie, au fost înregistrate primele 2 decese pe teritoriul României ale unor pacienţi infectaţi cu noul tip de coronavirus. Este vorba despre pacientul în vârstă de 67 de ani confirmat cu COVID-19 pe 18.03.2020 la UPU din cadrul Spitalului Filiași și transferat în aceeași dată la SCBI Craiova, pacientul avea afecțiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer). Al doilea pacient, în vârstă de 74 de ani era internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Dr. Victor Babeş – București, transferat de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, având o boală cronică preexistentă pentru care se afla în programul de dializă.

Până în acest moment, pe teritoriul României, au fost confirmate 433 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 433 de persoane confirmate pozitiv, 64 au fost declarate vindecate și externate (47 la Timișoara, 11 la București, 3 la Craiova, 2 la Constanța și 1 la Iași),” informează GCS.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A venit și a treia veste tristă: un nou deces după infectare cu coronavirus

Grupul de Comunicare Strategică anunță al treilea deces provocat de noul COVID-19 (coronavirus). Este vorba despre un bărbat din Neamț, în vârstă de 70 de ani, internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Acesta a fost confirmat pozitiv în data de 19 martie 2020 și în data de 20 martie […]