"> A fost reluată asfaltarea la Cuied, Cionca a trimis în control toată conducerea Direcției Tehnice! - Zoom ARAD

A fost reluată asfaltarea la Cuied, Cionca a trimis în control toată conducerea Direcției Tehnice!

Zoom Arad

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a trimis astăzi în control la Cuied întreaga echipă de conducere a Direcției Tehnice și de Investiții din cadrul Consiliului Județean, pentru a supraveghea turnarea asfaltului pe șantierul drumului județean Pâncota-Târnova-Buteni. Săptămâna trecută, Iustin Cionca a dispus oprirea lucrărilor de asfaltare, pentru că lucrarea nu a fost corespunzătoare calitativ. Au fost verificate calitatea compoziției asfaltului și pregătirea asfaltării. Președintele Iustin Cionca a solicitat firmei care execută lucrarea să aducă și noi utilaje pe șantier. 

„Astăzi a fost reluată asfaltarea și vrem să ne asigurăm că nu va exista nicio problemă. De asta am trimis pe teren toată conducerea Direcției Tehnice și de Investiții. Verificăm fiecare șantier. Vrem lucrări de calitate, nu cârpeli! Nu vrem poze care să dea bine pe Facebook o zi, ci șosele bune, rezistente, făcute cum trebuie”, a declarat Iustin Cionca.

 

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Toate drumurile de la Arad la Moneasa sunt în lucru sau au fost deja modernizate

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a informat că toate drumurile care leagă municipiul Arad de stațiunea Moneasa sunt în lucru sau au fost deja modernizate.  „În câteva luni de zile, după finalizarea tuturor șantierelor, va fi pentru prima oară în ultimii 50 de ani când se poate spune că […]