"> UTA – Dinamo 1-3 în șaisprezecimile Cupei României - Zoom ARAD

UTA – Dinamo 1-3 în șaisprezecimile Cupei României

Zoom Arad

Publicul nu a fost suficient pentru ca echipa fanion a Aradului să treacă în șaisprezecimile Cupei României de mai experimentata echipă de Ligă întâi Dinamo București.

Echipa pregătită de Dusan Uhrin s-a impus fără probleme la Arad și a avansat astfel în optimile Cupei României. Dan Nistor a fost omul meciului pentru ”câini”. Acesta a dat două pase de gol și a marcat o dată.

Dinamo a deschis scorul la Arad. Servit de Nistor, Moldoveanu a tras cu sete.UTA a reacţionat repede şi a egalat după şutul lui Romario Moise. Până la pauză, Moldoveanu putea face dubla dacă nu era plonjonul lui Bolboașă.

După un sfert de oră din repriza a doua Sorescu i-a pasat decisiv căpitanului Dan Nistor, care nu a iertat. Intrat în locul lui Montini, Neicuţescu, lansat de Nistor, i-a asigurat lui Dinamo un final de meci fără emoţii.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ludovic Orban: ˝Negocierile se vor finaliza în jurul zilei de joi, am trecut de 233 de semnături˝

Toate partidele din Opoziției au semnat moțiunea de cenzură, care ar putea fi depusă la începutul săptămânii viitoare, luni, pe 30 septembrie. Parlamentari de la PNL, USR, PMP, UDMR, ALDE și Pro România sunt printre semnatarii moțiunii. De asemenea, moțiunea a fost semnată și de parlamentari ai minorităților dar și […]